LACURI ACRILICE

LACURILE sunt o categorie de produse des utilizate de către modeliști în procesul de realizare a unui model și de aceea este important ca materialele să fie de calitate, compatibile cu celelalte produse utilizate la vopsirea și weathering-ul machetelor la scară.

AMMO deține gama completă de lacuri Lucky Varnish, incluzând lac lucios, satinat, mat si ultra-mat.

Câteva recomandări:

  • Lacurile se pot utiliza direct din sticlă, fără a fi diluate, după ce sunt agitate corespunzător
  • Pulverizarea lor cu ajutorul aerografului se face ținând aerograful la o distanță de 10-15 cm de suprafața ce urmează a fi lăcuită. Lacurile pot fi aplicate și cu pensula.
  • Lacurile se pulverizează în straturi extrem de subțiri, succesive, cu uscare între ele. Uscarea este rapidă, putând fi grăbită cu jetul de aer (fără material) din aerograf
  • Lacul Ultra-Mat A.MIG-2050 se folosește la mătuirea vopselelor acrilice pe bază de apă. Pentru obținerea unor suprafețe cu aspect mat se foloseste Lacul Mat A.MIG-2051
  • Se recomandă maturarea stratului de lac timp de 24 de ore, chiar dacă uscarea la contact este foarte rapidă. Această maturare se poate grăbi cu ajutorul unui uscător de păr (cu mare atenție ca aerul suflat să nu fie prea fierbinte)

VEHICULE MILITARE 1/43 – vezi toate produsele din această categorie

VEHICULE MILITARE 1/87 – vezi toate produsele din această categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *