În luna mai Ammo ne aduce  câte un nou număr din revistele The Weathering Magazine și The Weathering Aircraft, o carte nouă – Illustrated Weathering Guide to WWII Late War German Vehicles, două seturi de vopsele și o nouă formulă pentru Transparator.

The Weathering Magazine

Numărul 30 al revistei este intitulat ABANDONED și tratează subiectul weathering-lui extrem, concentrându-se asupra mașinilor abandonate (vehicule, aeronave și roboți). Aceste subiecte populare prezintă oportunități pentru multiple efecte prezente în diferite medii și condiții, acumulate în perioade lungi de timp. Mașinile abandonate sunt un excelent punct de plecare pentru exersarea tehnicilor de reprezentare a ruginei sau efecte ca și chipping-ul sau streaking-ul.

The Weathering Aircraft

Numărul 16 al acestei reviste tratează scheme de vopsire mai puțin obișnuite și modul în care se rezolvă problemele ce vin o dată cu aceste camuflaje deosebite. Exersarea acestor tehnici este esențială pentru obținerea unui aspect final realist și va permite chiar și începătorilor evitarea aspectului de jucărie pentru modelele lor. În acest număr sunt prezentate moduri de vopsire, reprezentarea diferitelor efecte și folosirea corectă a materialelor.

GHID pentru weathering-ul vehiculelor germane de la sfârșitul Celui De-al Doilea Război Mondial

Una dintre problemele principale cu care se confruntă modeliștii începători și câteodată și cei avansați este nu numai alegerea corectă a efectelor reprezentate pe modele ci și ordinea aplicării acestora.

234 de pagini și peste 100 de imagini color ne ajută să înțelegem tehnicile de aplicare a efectelor și ordinea acestora, într-un mod cât se poate de simplu și convingător, în așa fel încât progresul să se vadă ușor la fiecare pas , până la finalizarea modelului.

Sunt descrise detaliat fiecare dintre efectele aplicate, tehnicile și produsele folosite pentru fiecare pas, ceea ce face din această carte nu una despre teoria culorilor ci un ghid practic pentru îmbunătățirea aptitudinilor în ceea ce privește weathering-ul modelelor.

Set vopsele uniforme IDF

Setul conține 4 vopsele de culorile uniformelor infanteriștilor israelieni, selectate riguros în concordanță cu acuratețea istorică, și anume: AMMO.F-503 Dark Olive, AMMO.F-504 Yellow Green, AMMO.F-506 Medium Russian Green, AMMO.F-509 Uniform Green Baze

Set vopsele aviație japoneză WWII

Sunt incluse 6 vopsele pentru schemele de camuflaj ale aeronavelor ce au luptat sub culorile aviației imperiale japoneze în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, după cum urmează: A.MIG-0070 Medium Brown Dark Earth (BS 450), A.MIG-0258 IJA Grey Green, A.MIG-0260 IJA Kavasaki Green, A.MIG-0191 Steel, A.MIG-0259 IJA Light Grey Green, A.MIG-0261 IJA Nakajima Green

Transparator mat

Diluant pe bază de apă compatibil cu orice vopsele acrilice pe bază de apă. Foarte util pentru aplicarea de straturi de vopsea transparente, cu pensula sau aerograful, cu un aspect final mat. Este solubil în apă, fără miros și ne-toxic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *