MARTIE 2020

    La sfârșit de lună martie Ammo vine cu două noi cărți, două noi seturi de vopsele și o noutate absolută – primele decaluri produse de Ammo în colaborare cu FC*Modeltips – tot un producător spaniol.

ENCYCLOPEDIA OF FIGURES MODELLING TECHNIQUES VOL. 2

170 lei

PRODUCATOR: Ammo by Mig Jimenez
DISTRIBUITOR Romania: HGD

SKU: A.MIG-6222 Category: Tags: ,
Read more

HOW TO PAINT IMPERIAL GALACTIC FIGHTERS

55 lei

PRODUCATOR: Ammo by Mig Jimenez
DISTRIBUITOR Romania: HGD

SKU: A.MIG-6520 Category: Tag:
Read more

SPLINTER CAMOUFLAGE

80 lei

PRODUCATOR: Ammo by Mig Jimenez
DISTRIBUITOR Romania: HGD

SKU: A.MIG-7029 Category: Tags: , ,
Read more

WWII IMPERIAL JAPANESE NAVY

80 lei

PRODUCATOR: Ammo by Mig Jimenez
DISTRIBUITOR Romania: HGD

SKU: A.MIG-7230 Category: Tags: , ,
Read more

DECALURI PANZER I A 1/16

70 lei

PRODUCATOR: Ammo by Mig Jimenez
DISTRIBUITOR Romania: HGD

SKU: A.MIG-8060 Category: Tag:
Read more

DECALURI PANZER DIVISIONS WWII 1/35

70 lei

PRODUCATOR: Ammo by Mig Jimenez
DISTRIBUITOR Romania: HGD

SKU: A.MIG-8061 Category: Tag:
Read more

DECALURI T-54B 1/72

75 lei

PRODUCATOR: Ammo by Mig Jimenez
DISTRIBUITOR Romania: HGD

SKU: A.MIG-8062 Category: Tag:
Read more
volumul 2 din enciclopedia despre modelismul figurinelor

Volumul 2 din Enciclopedia Figurinelor se concentrează pe materialele și tehnicile utilizate pentru aducerea la viață a miniaturilor. O dată ce elementele limbajului vizual cum ar fi culoarea, iluminarea, forma și textura au fost învățate din primul volum, este timpul să abordați tehnicile care vă permit să reprezentați cu exactitate fiecare dintre aceste elemente pe orice figurină.

Ce este un liant? Cum pot dilua vopseaua pentru a obține o glazură? Cum procedez cu culorile extrem de saturate? Înțelegând caracteristicile și proprietățile fiecărui material, obțineți cele mai bune rezultate.

Cartea este structurată în jurul celor trei medii cele mai utilizate: acrilic, ulei sau combinația acestora, precum și utilizarea pigmenților și a materialelor de umplere. S-au luat în considerare cele mai importante metode de aplicare – pensularea și aerografierea, precum și alternarea acestora pentru obținerea unei game de efecte realiste și dinamice.

how to paint imperial galactic fighters

Cartea este lansată în 4 limbi (engleză, spaniolă, franceză și germană). Este dedicată atât modeliștilor experimentați cât și începătorilor, prezentând tehnici de bază.

Tehnicile prezentate sunt valabile pentru orice model reprezentând un element al Imperiului Intergalactic, indiferent că e vorba de un Interceptor, Fighter, Striker, Bomber sau Defender, sau chiar o navetă din clasa Lambda.

set vopsele splinter camouflage

Setul include 6 culori pentru schema de camuflaj de tip Splittermuster utilizată de germani în Cel de-al Doilea Război Mondial. Proiectat inițial în anii 1930, acest model de camuflaj a fost adoptat treptat de un mare număr de unități și folosit pentru diverse piese ale uniformelor până la sfârșitul războiUlui.

Culorile au fost selectate după o cercetare riguroasă a uniformelor din acea perioadă. Setul conține următoarele vopsele (care se pot achiziționa și separat):

 • AMMO.F-532 Red Brown
 • AMMO.F-535 Italian Green Camo 
 • AMMO.F-533 Dark Brown
 • AMMO.F-536 Splinter Grey 
 • AMMO.F-534 Olive Green 
 • AMMO.F-537 Sunny Skintone 

 

set vopsele wwii imperial japanese navy

Vopsele acrilice de cea mai bună calitate, concepute pentru camflajele majorității aeronavelor marinei imperiale japoneze ce au zburat în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial, fiind o resursă esențială pentru pasionații acestui subiect

Vopselele incluse în set (se pot achiziționa și individual), sunt:

 • AMIG-0046 Matt Black
 • AMIG-0263 IJN Medium Grey 
 • AMIG-0085 NATO Brown
 • AMIG-0264 IJN NAKAJIMA Dark Green 
 • AMIG-0262 IJN Ash Grey 
 • AMIG-0265 IJN MITSUBISHI Green NEW
decaluri panzer ia 

Decaluri printate la cea mai înaltă rezoluție și calitate disponibile, fiecare marcaj respectând acuratețea istorică. Pentru o aplicare corectă și obținerea celor mai bune rezultate , este recomandată utilizarea soluțiilor de aplicare Ultra Decal Set și Ultra Decal Fix

decaluri panzer division wwii

Decaluri de cea mai bună calitate , cu 10 opțiuni de marcaje pentru Panzer IA (scara 1/16) – 4 germane, una chineză și 5 din Războiul Civil spaniol. Pentru o aplicare corectă și obținerea celor mai bune rezultate , este recomandată utilizarea soluțiilor de aplicare Ultra Decal Set și Ultra Decal Fix

decaluri t54-b

Decaluri de cea mai bună calitate, care vă permit să alegeți dintre 9 variante de marcaje pentru tancuri T-54B (scara 1/72), inclusiv vehicule din Polonia, URSS, Cehoslovacia, Vietnam și Afganistan. Pentru o aplicare corectă și obținerea celor mai bune rezultate , este recomandată utilizarea soluțiilor de aplicare Ultra Decal Set și Ultra Decal Fix